رک ایستاده ،

رک ایستاده که در زیر آن‌ها چرخ برای جابه‌جایی وجود دارد اغلب محل قرارگیری دیتاسنترها هستند. سیستم‌های مرکزی که محافظت از آن‌ها برای شرکت‌ها و حتی موسسات مختلف اهمیت زیادی دارد را، می‌توان درون رک نگهداری کرد. یکجا کردن انواع سوئیچ‌ها، دیتاسنتر، مودم و … یکی از دلایل استفاده از رک‌های ایستاده است که کنترل آن‌ها را راحت‌تر خواهد کرد.
ویژگی غالب رک ایستاده آن است که محلی برای وارد نمودن و خارج نمودن کابل‌های برق وجود دارد که معمولا در بالا و پایین رک قرار می‌گیرد. از طرفی رک‌های ایستاده قابلیت بازشدن از همه طرف را دارا هستند.رک 
درون رک ایستاده معمولا یک فن قرار می‌گیرد اما قابلیت این وجود دارد تا از حداکثر چهار فن در این رک‌ها استفاده نمود. پاور ماژول‌هایی که در رک‌های ایستاده نصب می‌شوند به صورت 9 پورت افقی خواهند بود. پاور ماژول‌های عمودی را نیز می‌توان در رک‌های ایستاده نصب نمود.
کارشناسان بر این باورند که می‌بایست رک را برحسب نحوه‌ی قرارگیری و نصب آن تقسیم‌بندی کنند. رک‌ها بر همین اساس به دو نوع رک ایستاده و رک دیواری تقسیم می‌شوند. این دو نوع رک کاربردهای مختلفی داشته و از سیستم‌های متفاوتی نیز در مقابل ضربه و فشار محیط محافظت می‌کنند.

برای دیدن مطالب بیشتر درباره رک دیواری، رک  14 یونیت ، رک 18 یونیت ، رک 27 یونیت کلیک کنید

14 یونیت

Rack : 14 Unit

18 یونیت

Rack : 18 Unit

22 یونیت

Rack : 22 Unit

27 یونیت

Rack : 27 Unit

37 یونیت

Rack : 37 Unit

40 یونیت

Rack : 40 Unit

42 یونیت

Rack : 42 Unit